Το χωριό
Αρχική Σελίδα
Ιστορικά-Λαογραφικά
Πώς θα φτάσετε

Ο Σύλλογος
Σκοπός & Πρόσωπα
Δραστηριότητες
Εφημερίδα
Δωρητές
Επικοινωνία

Φωτογραφίες και βίντεο χωριού
Φωτογραφίες χωριού
Βίντεο χωριού

Εκδηλώσεις στην Αθήνα (φωτογραφίες, βίντεο)
Κοπή πίτας 2013
Συναυλία 2012
Κοπή πίτας 2012
Κοπή πίτας 2011
Κοπή πίτας 2010
Κοπή πίτας 2009
Κοπή πίτας 2008
Κοπή πίτας 2007
Χορός 2006

Εκδηλώσεις στο Παπαρούσι (φωτογραφίες, βίντεο)
Εκδήλωση 2012
Εκδήλωση 2011
Εκδήλωση 2010
Εκδήλωση 2009
Εκδήλωση 2008
Εκδήλωση 2007
Εκδήλωση 2006

Πανηγύρια (φωτογραφίες)
Πανηγύρια 2012
Πανηγύρια 2010
Πανηγύρια 2009
Πανηγύρια 2008

Φωτογραφίες οικογενειών
Διάφοροι χωριανοί
Οικογ. Αναστάση
Οικογ. Βλάχου
Οικογ. Γιαννόπουλου
Οικογ. Γούλα
Οικογ. Γρατσιούνη
Οικογ. Δημοπούλου
Οικογ. Ζιάκα (Zakos)
Οικογ. Καλύβα
Οικογ. Γ.Κατεργάρη
Οικογ. Κοτρώτσου
Οικογ. Κουφαλιώτη
Οικογ. Λιγδή
Οικογ. Μανδραγώνη
Οικογ. Μπαλατσιά
Οικογ. Ντανά
Οικογ. Παπαδοπούλου
Βούλας Σβαδαγγάλου
Οικογ. Φούσια
Οικογ. Χαραλαμπή


 

Λαογραφικό μουσείο

Προκειμένου να δημιουργήσουμε τον πολιτιστικό μας χώρο, φροντίζοντας πάντα και παντού για την πνευματική και πολιτιστική μας ανάπτυξη, κάνουμε έκκληση για σχετικές δωρεές: α) παλαιών ή νέων βιβλίων και εγκυκλοπαιδιών, επιτραπέζιων παιχνιδιών και κινητής ξύλινης βιβλιοθήκης, β) έργων και αντικειμένων λαϊκής τέχνης και κειμηλίων (παλιά σύνεργα δουλειάς, σκεύη νοικοκυριού, είδη υφαντικής τέχνης, φωτογραφικού υλικού (οικογενειακές φωτογραφίες, φωτογραφίες ασχολιών των κατοίκων του χωριού μας) και ιστορικών εγγράφων (έγγραφα που θα ξετυλίγουν την ιστορία του τόπου μας οποιασδήποτε μορφής) για τον πλουτισμό και τη λειτουργία της βιβλιοθήκης και του τοπικού μουσείου στο χωριό μας.

Με ευαισθησία ανταποκρίθηκαν οι πρώτοι συγχωριανοί μας και χάρισαν φωτογραφίες και είδη της οργανωμένης λειτουργικής οικογενειακής ζωής του χωριού μας στο Σύλλογο, με σκοπό να δημιουργηθεί το μελλοντικό λαογραφικό ιστορικό μας μουσείο. Το Δ.Σ. του Συλλόγου αγόρασε ειδικό βιβλίο-Μητρώο και καταχώρησε τις εν λόγω προσφορές με αύξοντα αριθμό, ονοματεπώνυμα και ημερομηνία προσφοράς. Τα εν λόγω αντικείμενα φυλάσσονται προς το παρόν σε ειδικό χώρο στο χωριό και αποτελούν περιουσία του Συλλόγου. Οι φωτογραφίες θα αποτυπώνονται και θα τοποθετούνται σε φωτογραφικό άλμπουμ.

Με ευχές για ένα καλό ξεκίνημα στη δημιουργία της βιβλιοθήκης μας ο φιλοπρόοδος πρόεδρος του Συλλόγου της Δομνίστας κ. Σταμάτης Αθανάσιος μας χάρισε 8 ιστορικής αξίας βιβλία, συγγραφής δικής του, του κ. Κ. Παπαδόπουλου, του κ. Δ. Φαλή και άλλων.

 

Σχεδίαση, κατασκευή, διαχείρηση: Στέφανος Σουλδάτος | Διαχείριση περιεχομένου: Αγγελική Βλασοπούλου | Επιμέλεια αγγλικής έκδοσης: Αντώνης Μπαλατσιάς  

Άλλες ιστοσελίδες του δημιουργού: OlaTaEpipla.gr (έπιπλα, έπιπλα σαλονιού) - OlaTouGamou.gr (γάμος, είδη γάμου) - OlaTouSpitiou.gr (σπίτι, ανακαίνιση σπιτιού) - Μελώδημα (μουσική γάμου, ορχήστρα γάμου, DJ γάμου, χορωδία γάμου) - Συμβολαιογράφος Πετρούπολη, Συμβολαιογράφος Ίλιον, Συμβολαιογράφος Καματερό, Συμβολαιογράφος Περιστέρι, Συμβολαιογράφος Χαϊδάρι, Συμβολαιογράφος Αιγάλεω